torstai 1. toukokuuta 2014

OPPARI VALMIINA!!


Vau, tässäkö tämä nyt on valmiina?! Iso työ tehty, ja vähä mutkiakin mahtui tietysti mukaan työtä tehdessä.. Ongelma ratkesi ihanan serkkupoikani avustuksella, joka kävi pelastamassa serkkutyttönsä eilen pulasta ja sain työn viimeisteltyä loppuun. Kiitos serkku! <3

Meillä tässä oli aiheena apteekkikosmetiikka, kuten kansilehdestä kuvasta näkee, on tutkittu ainesosia ja pohdittu mikä niissä aiheuttaa allergiaoireita tarkemmin.. Tuli itselle vau-olo, tässäkö tämä iso rutistus oli nyt, jonka kans on ollu monta kertaa luovuttaminen lähellä, hermot kireellä ja aikataulu-ongelmat kaiken muun kouluhomman ja muun kanssa.. Mää oon onnellinen et tää on tehty! 

Jännittää jo esittäminen..sekin 2 vkon päästä, jaiks! ;)

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! :) Hienoa kun sait valmiiksi. Eikös tuo koulutus kestä 3 vuotta, miksi teit opinnäytetyösi jo heti ensimmäisen vuoden aikana? Ihan uteliaisuudesta vaan kyselen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Annettiin mahdollisuus tekemiseen niin siksikin tein ja se että halusin lyhyille päiville jotain lisää niin oppari tuli sitten täydennykseksi siihen. Kannatti tehdä!

    VastaaPoista